Παράμετροι Φακού

Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε τους φακούς Lenjoy 1 Day Comfort, θα πρέπει να γνωρίζετε τις απαραίτητες παραμέτρους. Οι παράμετροι των φακών επαφής αναγράφονται στη συνταγή του οπτικού ή του οφθαλμίατρου σας.

Λάβετε υπόψη ότι τα στοιχεία που λαμβάνονται από τον Οπτικό ή τον Οφθαλμίατρο δεν πρέπει να είναι παλαιότερα από ένα έτος, καθώς οι παράμετροι των ματιών αλλάζουν με την ηλικία.

Μια μεγάλη εναλλακτική λύση

Οι Lenjoy 1 Day Comfort συναγωνίζονται πολλές άλλες γνωστές μάρκες φακών επαφής. Όπως οι Soflens Daily Disposables από την Bausch & Lomb, αυτοί οι φακοί είναι ελαφρώς χρωματισμένοι για να διευκολύνουν τους χρήστες στην εφαρμογή τους. Έχουν επίσης UV φίλτρο παρόμοιο με αυτό των φακών 1-Day Acuvue Moist της Johnson & Johnson.

Αλλά οι Lenjoy έχει επίσης κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους φακούς στην τιμή τους: Η ισχύς (PWR) τους κυμαίνεται από μυωπία -10,00 έως υπερμετρωπία +6,00 με μεγαλύτερο εύρος παραμέτρων από όλους τους άλλους συγκρίσιμους φακούς επαφής. Επιπλέον, αυτοί οι φακοί διαθέτουν και τον άνετο σχεδιασμό 'Soft Edge'.

Lenjoy 1-DAY
Acuvue Moist
Focus DAILIES
All Day Comfort
Biotrue ONEday
Περιεκτικότητα σε νερό 58% 58% 69% 78%
Διαπερατότητα οξυγόνου 36.7 Dk/t 33 Dk/t 26 Dk/t 42 Dk/t
Περιοχή ισχύος - Μείον έως… -10.00 -12.00 -10.00 -9.00
Περιοχή ισχύος - Σύν έως… +6.00 +6.00 +6.00 +6.00
“Soft Edge” σχεδιασμός Ναι Όχι Όχι
Απόχρωση Ναι Ναι Ναι Όχι
Φίλτρο UV Ναι Ναι Όχι Ναι

Οι Lenjoy είναι μια πολύ καλή εναλλακτική αγορά σε σχέση με τις ακόλουθες μάρκες:

Alternative 1

Biotrue ONEday

Biotrue ONEday

Alternative 2

1-DAY Acuvue Moist

1-DAY Acuvue Moist

Alternative 3

Biomedics 1 Day Extra

Biomedics 1 Day Extra